Hjelp, Baltha hater nabohunden

DATO: 08.jun.2011 kl.08:11


BJEFF!!

Av en eller annet grunn, så hater Balthazar nabohunden. Det er en svart, nydelig tispe ved navn Beauty, og er av rasen Staffordshire bull terrier, tror jeg det var. Uansett. Den er kjempesnill, er 1 år og 1 mnd ca, men Balthazar klikker totalt hvis Beauty er utenfor. Men i går snakket jeg mer med naboen, og fikk de til å trene litt med meg.

Da Balthazar skulle bort og hilse, klikka han selvfølgelig, masse bjeffing og draing. Men da han gikk bort til henne for å snuse, viftet han med halen, fortsatt ganske skeptisk, men det så ut til å gå mye bedre! Helt til Beauty begynte å skulle leke med Balthazar... Beauty er veldig rask, og veldig leken, og da ble Balthazar veldig redd og usikker og begynte å bjeffe...

Så slapp vi dem løs utenfor hos oss. Da begynte Balthazar å bjeffe masse igjen, og glefte til Beauty og flekke tenner. Til og med så beit han meg litt på kneet noen ganger! What?? D: Da tok vi Beauty litt vekk...

Jeg gikk bort til Beauty med Balthazar etter en kort stund igjen, med masse bjeffing på veien... I bånd, selvfølgelig. Da fikk Balthazar snuse enda mer på Beauty, og det går fint så lenge ikke Beauty kaster seg over han. Da spurte naboen om hun kunne få låne båndet og gå en bitteliten tur rundt på området med dem. Balthazar ville ABSOLUTT IKKE det, og han bare la seg ned og stritta imot og prøvde å unngå Beauty. Etter en liten tur begynte det å gå bedre. Flink! ...?

Etterpå slapp vi dem løse igjen og naboen kasta ut favorittballen til Beauty. Da løp Beauty som en galing rundt med ballen i munn, og Balthazar etter. Så løp de etter hverandre en stund, men så fort Beauty løper etter Balthazar, så blir han redd. Uff... xD Etter hvert kom det en annen Staff, en eldre hannhund. Da begynte Beauty å leke med han selvfølgelig, og Balthazar gikk litt i bakgrunnen. Jaja.

Jeg tenker at dette evt vil gå seg til hvis vi bare øver på dette når vi ser naboen og Beauty utenfor. Er jo supertrist at de hundene ikke kan gå overens...

For meg virker det som at Balthazar bare vil beskytte meg og huset sitt, samtidig som han er ganske redd. Eller hva? :/08.jun.2011 kl.08:11 i HendelserÉn kommentarPermalenkeTips en venn


Én kommentar

Carina Josefine

16.jun.2011 kl.00:16

Først vil jeg si at du har en nydelig hund og en veldig koselig blogg! :)

Ellers er det jo ikke alle hunder som liker alle hunder. Slik er det bare, og jeg mener at av og til skal man bare respektere det, så lenge de ikke er aggresive selvsagt.

Jeg synes jo at i deres tilfelle høres det jo ut som hunden din egentlig vil leke, men så blir han usikker. Så tror nok du kan ha rett i at det kan gå seg til. Bare ta det pent :)


Skriv en ny kommentar


Copyright etc:
Design og koding laget av meg selv. All tekst og bilder er mitt eget verk, hvis ikke annet oppgitt. Ønsker du å bruke mine bilder til noe, spør før du handler.

Blogg.no stuff:
Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du: blogg.no: Få din egen blogg, helt gratis. • Bloggrevyen: Oversikt over nye norske blogginnlegg. • Miniblogg: Kjapp blogging i miniformat. • Bloggblogg: Her blogger vi selv om stort og smått. • Forum: Tips, råd og hjelp om blogging og design.
hits